Tjänster

Det är inte alltid lätt att veta exakt vad man vill ha – jag hjälper dig gärna att bolla idéer och klura ut vad som passar just dig och dina behov bäst. Jag erbjuder inga “paket” där jag sätter en stor prislapp redan från början, utan jag anpassar alltid priset efter dina behov – för att du aldrig ska behöva betala mer än vad det faktiskt ska kosta! Tveka inte att maila mig på sanna@ny-hemsida.com för en förutsättningslös diskussion.

Hemsidor och bloggar

En bra och information hemsida är a och o för alla företag och organisationer. På samma vis är en snygg blogg superviktigt för den som vill ge ett seriöst intryck till sina läsare. För att läsa mer om alternativ, möjligheter och priser, kolla in sidan för hemsidor och bloggar.

Copywriting och SEO-texter

Välskrivna texter baserade på bra research är otroligt viktigt för att höja förtroendet för en hemsida. Välformulerade, rättstavade texter hjälper er att skapa långsiktiga relationer, och att få bättre synlighet i sökmotorerna. För mer information och priser, se sidan om copywriting.

E-handel

Jag har jobbat med e-handel hela mitt yrkesverksamma liv. Oavsett om du vill skapa en liten e-handel för ditt hobbyföretag, eller om du vill ha en extremt avancerad och komplett lösning kan jag förmedla kontakter, hjälpa till med projektledning och se till att du får en riktigt bra e-handel, anpassad för ditt företag, till en riktigt låg prislapp. Läs mer under sektionen för e-handel.

Marknadsföring

Marknadsföring är inte alltid lätt, och det finns en hel del minor man kan tråka trampa på. Jag hjälper dig gärna att klura ut en bra strategi, så att du på ett effektivt vis kan öka din försäljning och kundunderlag. Läs mer på sidan för marknadsföring.

En bra webbstrategi är viktig för alla företag!
En bra webbstrategi är viktig för alla företag!